Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Blog

Blog

Tips, weetjes, een mening hier en daar...

Meer lezen over merken, design, webdesign en allerlei onderwerpen die Merkmotief bezig houden? Dan zit je goed! Regelmatig komen nieuwe onderwerpen online. In de gaten houden dus!

Onderwerpen die Merkmotief bezig hangen natuurlijk samen met grafisch ontwerp, logo ontwerpen, websites en reclame. Maar ook een analytische blik op merken wordt in het achterhoofd gehouden (of beter gezegd het voorhoofd, want daar zitten 2 apparaatjes om mee te kijken). Die blik staat namelijk niet snel stil. In een visueel ingestelde maatschappij als de onze, vallen reclame, visuele concepten en marketingtechnieken al gauw op. Of gaan ze juist onder de radar en zijn we ons niet eens bewust van zoveel beïnvloeding?

En het is zeker niet allemaal goud dat blinkt! Soms springen er pareltjes uit, maar er is ook veel platte meuk te ervaren. Dat maakt het des te leuker, want soms is even zagen en zeuren best lekker, of niet soms?