Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
Frankie's Churros

Werk van Merkmotief

Frankie's Churros identity

Frankie's Churros

Wie het Designer Outlet in Roermond bezoekt, loopt vast Frankie's Churros tegen het lijf. En probeer dan de verleiding maar eens te weerstaan! Heerlijke, verse churros gaan als warme -nou ja- churros over de toonbank. Merkmotief ontwikkelde de identiteit en verzorgt al jaren alle communicatie-uitingen.

Dat valt op!

Bij winkelend publiek heb je niet genoeg aan een lekkere geur om je hongerige klanten binnen te halen. Een van de uitgangspunten voor Frankie's Churros was kleur. Die moest zowel opvallen, maar ook fraai en sfeervol genoeg zijn om in de diverse restaurants in de steden te kunnen toepassen. De combinatie warm-geel en antraciet geven veel mogelijkheden om voor elke gelegenheid de juiste balans te zoeken. De accentkleur werkt al bij kleine hoeveelheden om in het oog te springen.

Vervoering in lijn

Frankie's Churros ontwikkelt zich steeds verder. Om snel te kunnen schakelen is een beeldlijn bedacht die niet alleen van fotografie en video afhankelijk is. Met de ondersteuning van een illustratief onderscheidende lijn in beeld (en typografie) is het tempo goed bij te houden!

De ster van Frankie's Churros

Merkmotief bedacht jaren geleden al het logo van Frankie's Churros. Er was enige overtuiging voor nodig om de 'ster' als vignet te gaan gebruiken. Maar de fijnproever zag toen al dat het vignet geen ster is, maar de dwarsdoorsnede van een heerlijke churro!

Logo Frankie's Churros
Wegwijzer Frankie's Churros
Reclamebord Frankie's Churros
Koffiebekers Frankie's Churros
Reclamebord Frankie's Churros
Frankie's Churros menu
Klantenkaart Frankie's Churros
Website mobile Frankie's Churros
Presentatie Frankie's Churros
Frankies Churros puntzak
Frankies Choco potten
Frankies Churros schort
No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Op zoek naar een unieke identiteit?

Merkmotief helpt bij het bedenken en visualiseren!

Samen aan de slag!