Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Abonnementen
>
Strippenkaart

Strippenkaart

Handigheid achter de hand

Heb je geen vastomlijnd budget voor je communicatie, maar wel af en toe behoefte aan communicatieondersteuning? Dan is het handig om Merkmotief bij de hand te hebben dat alle ins en outs van je bedrijfscommunicatie al kent. Omdat je toch met enige regelmaat afneemt, kun je diensten ontvangen voor een voordeliger tarief met de strippenkaart.

Handig, die handjes

Niet ieder bedrijf heeft een eigen communicatie-afdeling of specialisten in dienst die 'even' die folder maken of een goede presentatie in elkaar zetten. En toch heeft iedereen wel eens wat extra hulp hierbij nodig. De strippenkaart van Merkmotief kan hierbij een mooie uitkomst zijn, omdat je vooraf uren inkoopt met een fijne korting.

De strippenkaart van Merkmotief is er in twee smaken: voor 10 uur werk en voor 20 uur werk. Je krijgt altijd een overzicht van de resterende strippen en de looptijd is een jaar.

Neem contact op