Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Over

Over Merkmotief

Wat zit er achter je merk? Dat brengt Merkmotief graag naar voren.

Portret van Guy Borghouts met koffiekop

Guy Borghouts, creative director, is de drijvende kracht achter Merkmotief. Spannend en toch eenvoudig? Die twee gaan hand in hand, logisch. De heldere boodschap van je merk in een pakkend concept staat altijd voorop, met een scherp oog voor creativiteit en resultaat.

Samen aan de bak

Een van de mooiste aspecten van het vak is om met de opdrachtgever een invalshoek te ontdekken. Met de opdrachtgever: samen weten we meer. Ontdekken: want voor Merkmotief is het geen kwestie van kiezen, maar een kwestie van ontrafelen en doorgronden.

De beste resultaten ontstaan met zo weinig mogelijk ruis. Als de lijnen kort en snel zijn, wordt de input beter en dat zorgt weer voor betere output.

Wat is de drijfveer van je merk?

'What's in a name' mijmerde een Engelse schrijver ooit, maar gelijk had-ie. De naam van Merkmotief zegt waar het op staat. Sterker, vraagt waar het op staat. Het naar buiten kunnen brengen van de drijfveer achter je merk staat voor Merkmotief op nummer 1. De spotlights worden gericht op jouw merk en het verhaal erachter!

De overeenkomsten tussen design en...

Guy Borghouts van Merkmotief is een fervent pizzaiolo (Google Translate service: pizza-bakker). Dat feit wordt hier benoemd omdat er in de jarenlange ervaring die Guy als vak-creatief heeft, toch nogal wat overeenkomsten zijn met het bakken van authentieke pizza. De exacte vertaling van 'less is more' in het Italiaans ontbreekt hier, maar dit adagium geldt eens te meer voor zowel design als een echte, goede pizza. Liefhebber van plaatjes die je doen watertanden? Volg Guy op z'n Instagram. In warmere seizoenen natuurlijk meer aanbod van visuele slow-food.

Maar de belangrijkste overeenkomst is dat van beide ambachten het bloed sneller gaat stromen. De drive om de balans te zoeken, het beste eruit te halen en opdrachtgevers/gasten enthousiast te krijgen voert altijd de boventoon. Meer weten over Guy?

Kijk op LinkedInOf neem contact op