Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
Frankie's Churros

Werk van Merkmotief

Matching website voor Frankie's Churros

Frankie's Churros

Frankie’s Churros timmert flink aan de weg. Hun heerlijke churro’s worden niet alleen in het Designer Outlet Roermond verkocht, je kunt ze ook niet weerstaan in Bonn, Aken en Keulen! Tijd voor een internationale website.

De 100% match van de visuele identiteit met de website

Offline is de huisstijl van Frankies Churros al een bijzondere verzameling van illustraties en maffe letters. Het past helemaal bij de gewenste uitstraling: informeel en heel herkenbaar. Maar een menukaart die je in de winkel tegenkomt, moet ook dezelfde look en feel hebben op de website. En dan wil je op je laptop dezelfde user experience hebben als op je telefoon of tablet! Dat lijkt eenvoudiger gezegd dan gedaan, tenzij je je menukaart op formaat postzegel wil zien op een mobieltje.

Merkmotief is Webflow Expert, een platform waarin je uitermate veel controle hebt over de juiste opbouw van je website aan de voorkant, de achterkant en onder de motorkap. Dat levert designs op die niet dertien in een dozijn zijn, maar maatwerk. De identity wordt visueel helemaal overgenomen om geoptimaliseerd responsive te worden opgebouwd. Dat levert al een fraaie voorkant voor de bezoekers op.

Google checks out. Google thinks: “Nice!”

De website van Frankies Churros is ook onder de motorkap dik in orde gemaakt. Schone code, semantisch opgebouwd en geoptimaliseerde content zorgen voor een snelle site die fijn gevonden wordt door Google (Lighthouse performance score is op dit moment 79, de Accessibility, Best Practices en SEO allemaal 100). Maar dat is niet alles. De site is zo in elkaar gezet dat het beheer van de content een fluitje van een cent is! Geen lastige interface met ondoorzichtige formulieren, maar simpel, eenvoudig en to the point. En geen dubbel gedoe: Frankie’s hoeft maar op één plek een product aan te passen om het overal goed te hebben staan!

Nog meer? Yep, meertalig

Iedereen die wel eens met websites gewerkt heeft en gevraagd werd om ‘m ‘even’ meertalig te maken, maakte zich snel uit de voeten. Handige meertaligheid inbouwen in een website kan een flinke uitdaging zijn. En ook Google-technisch kunnen er haken en ogen aan zitten. Toch is de meertaligheid voor de website van Frankie’s Churros geen punt geweest. Nu in het Engels en Duits beschikbaar, binnenkort ook in het Nederlands met een druk op een knop (nou ja, misschien twee). Want Frankie’s Churro’s is tenslotte een merk dat over grenzen heen gaat!

Veel techniek, maar nog meer gevoel

De nieuwe website van Frankie’s Churros bevat veel technisch vernuft maar uiteindelijk gaat het om de juiste beleving van de bezoeker. Die moet hetzelfde goede gevoel op de website hebben als in de winkel. En dat zit in de details. Met het team van Frankie’s Churros heeft Merkmotief er werk van gemaakt om op alle niveaus de details te laten spreken. Bekijk de nieuwe website op www.frankieschurros.com

Bekijk ook de case over de identity van Frankie’s Churros. Die vind je hier.

No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Optimale website en optimale beleving

Merkmotief heeft juist dát in de vingers. Maak een afspraak om te zien hoe dat werkt.

Afspraak maken