Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
Art By Luus

Werk van Merkmotief

Vernieuwing van een nieuwe website

Art By Luus

Kunstenares Luus Blankenaauw had kort geleden een nieuwe website gekregen. Toch was ze er niet tevreden mee. De website miste ‘dat speciale iets’ en had niet de uitstraling die ze zocht. Merkmotief gaf zijn visie op de uitdaging en leverde uiteindelijk de site die Luus al die tijd in haar hoofd had.

Website design dat ondersteunt en niet overschreeuwt

Het fundamentele probleem met de oude website was conflict. De stijl van de kunstwerken van Luus is expressief, gevoelig en ‘in your face’. Als het design van je website dan ook een beetje hetzelfde doet, dan wordt het voor de gebruiker er niet duidelijker op. Dus werd er gezocht naar een onderscheidende, maar ondersteunende en versterkende stijl. Er werd flink ruimte gegeven aan de kunstwerken om de kracht ervan zoveel mogelijk te laten werken op elk schermformaat.

Goede copy verdient leesbare lay-out

Patrick de Bot van Man van het Woord schreef de teksten. En prikkelende kopregels laten zich dankbaar gebruiken voor een fraaie lay-out. Dus werd er een stramien opgezet dat ruimte geeft aan tekst en beeld dat afwijkt van standaard website templates. Logisch ook, want websites van Merkmotief worden altijd op maat ontworpen en gebouwd.

Oog voor details in design en functionaliteit

De kunst van Luus zie en voel je van afstand, maar ook in detail is het prachtig om te ervaren. Dus is ervoor gezorgd dat de schilderijen op veel manieren bekeken kunnen worden. Ook in functionaliteit is er op maat gewerkt. Luus wilde een bestelmogelijkheid die haar in staat stelt om meteen met geïnteresseerden in contact te komen. Per schilderij is een formulier beschikbaar dat meteen alle relevante bestelinformatie laat zien. En het mooie is dit mogelijk wordt gemaakt door maar één formulier.

Makkelijk te beheren website

Luus creëert veel en moet dit dus ook op haar site plaatsen. Dan is het fijn als de drempel om de site te beheren zo laag mogelijk is. Merkmotief zorgt er altijd voor dat elke website op maat gemaakt is. Er wordt altijd gekeken naar hoe het beheer zo eenvoudig mogelijk gemaakt kan worden. En Luus kreeg natuurlijk een persoonlijke uitleg met bijbehorende, korte handleiding als geheugensteuntje. Veel beeld, weinig tekst en duidelijke aanwijzingen. Zo wil je het toch hebben?

De website van Luus kun je hier bekijken

Overview pagina website Art by Luus
Art pagina website Art by Luus
Info pagina website Art by Luus
Schilderij pagina website Art by Luus
Schilderij pagina website Art by Luus op mobiel
No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Jouw website op de schop?

We kijken samen wat beter kan!

Bel of app me!