Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werken aan jouw merk

Werken aan jouw merk

Wat wil je als merk vertellen en aan wie? Merkmotief maakt dit inzichtelijk en bedenkt hoe je dat het beste doet.

Merkmotief werkt voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar creatieve kracht en verbeeldingsvermogen in hun communicatie. Voor korte lijnen en flexibiliteit in communicatieoplossingen schakel je Merkmotief in. Merkmotief biedt je volledige ondersteuning in communicatie van kern tot middel. Maar ook voor specialistische kennis in corporate identity, webdesign of webbouw kun je terecht bij Merkmotief.

Strategie

Weet jij waar je merk voor staat? Vormt je merk een wezenlijk onderdeel van je bedrijfsvoering? Kun je de belofte van je bedrijf aan je doelgroepen  duidelijk maken? Merkmotief maakt er werk van dit helder te krijgen en hoe je er mee op weg kunt.

Meer over strategie

Creatie

Fijn, je weet waar je merk voor staat! Ben je ook in staat om je merk die onderscheidende, creatieve vertaling te geven? Eentje die niet alleen maar opvalt, maar ook nog echt het verhaal van je merk vertelt. Merkmotief heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van creatieve concepten. Je corporate identity of campagne wordt in een mum van tijd stevig in de steigers gezet als basis voor een herkenbaar merk.

Meer over creatie

Webdesign en webdevelopment

Geen merk zonder media. Geen sterk merk zonder consistentie. Merkmotief werkt online net zo makkelijk als offline. Geen ingewikkelde developmenttrajecten, maar opvallende websites die doen wat ze moeten doen. En niet alleen lekker toegankelijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines en voor jou als beheerder.

Meer over webdesign en webdevelopment