Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Abonnementen

Abonnementen

Voor webhosting en communicatie

Om flexibiliteit en kwaliteit te kunnen waarborgen, biedt Merkmotief verschillende abonnementen aan. Geen vastomlijnd project of plan voor je communicatie maar wel af en toe hulp nodig het maken van communicatiemiddelen? Dan is de strippenkaart iets voor jou. Met een webhosting abonnement van Merkmotief ben je verzekerd van optimale controle over je website.

Abonnementen voor veilige en snelle webhosting

Merkmotief maakt de stap van creatie naar werkende website veel sneller. Om dit proces optimaal te houden, wordt de webhosting van alle websites die door Merkmotief ontwikkeld worden, in eigen beheer gedaan. Het beheer vindt plaats op een van de modernste webplatforms. Hiervan zijn veiligheid, snelheid en optimalisatie de belangrijkste kenmerken.

Merkmotief biedt twee soorten webhosting aan, afhankelijk van het soort website dat je nodig hebt. In alle gevallen heb je altijd direct toegang tot je website, van welke werkplek dan ook.

Meer over webhosting

Voordeel met een strippenkaart

Heb je geen vastomlijnd budget voor je communicatie, maar wel af en toe behoefte aan communicatieondersteuning? Dan is het handig om Merkmotief bij de hand te hebben dat alle ins en outs van je bedrijfscommunicatie al kent. Omdat je toch met enige regelmaat diensten afneemt, kun je deze ontvangen voor een voordeliger tarief met de strippenkaart.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder en kijk of dit bij je past.

Meer over de strippenkaart