Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Abonnementen
>
Webhosting

Webhosting

Snel voor bezoekers, superhandig voor beheerders en redactie

Snelle hosting

Merkmotief maakt de stap van creatie naar werkende website veel sneller. Dit vindt plaats op een van de modernste webplatforms. Veiligheid, snelheid en optimalisatie zijn de belangrijkste kenmerken. Merkmotief biedt twee soorten webhosting aan, afhankelijk van het soort website dat je nodig hebt. Welke jij het beste gebruiken kunt, stellen we samen vast.

Je hebt altijd toegang tot de Designer en Editor van de site

Zelfs als je niet verwacht veel wijzigingen aan je site te maken, heb je de flexibiliteit om zelf inhoud aan te passen, afbeeldingen te vervangen of grotere veranderingen aan te pakken. In de editor maak je snelle, inhoudelijke aanpassingen, met de Designer pak je groter uit of maak je custom landingspages aan. En dat kan zonder hulp van Merkmotief.

Veilige hosting, schaalbaar en betrouwbaar

Andere hostingservices vertrouwen op één server, op één locatie. Dat betekent dat pagina's langzaam worden geladen, vooral voor bezoekers die verder van de server verwijderd zijn. Deze servers zijn niet schaalbaar opgebouwd. De hosting die aangeboden wordt door Merkmotief is gemaakt voor snelheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Er is continu onderhoud en het CMS is altijd up-to-date. Backup, versiebeheer en SSL-certificaten zijn standaard, het enige dat je zelf blijft beheren is je mailserver.

Snel, handig voor de vindbaarheid van je site

De hosting vindt plaats via Amazon Web Services (AWS) in combinatie met Fastly. AWS heeft een globale infrastructuur van servers zodat content makkelijk lokaal geleverd kan worden, terwijl Fastly ervoor zorgt dat het in milliseconden gebeurt.

In het Content Mangement System (CMS) is het fine-tunen van de zoekoptimalisatie (SEO) een fluitje van een cent. Bij het maken van de site wordt door Merkmotief meteen rekening gehouden met de correcte opbouw van inhoud en opmaak om de prestaties voor Google te optimaliseren.

Merkmotief laat je graag zien hoe het werkt! Maak een afspraak om alle ins en outs van jouw site te bespreken.

Neem contact op