Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
Insensu

Werk van Merkmotief

Merknaam, huisstijl en website voor Insensu

Insensu

Omgaan met verlies is mensenwerk. Paul Beurskens, zelfstandig Verlies-en rouwbegeleider werkt al enige tijd in de uitvaartbranche toen hij besloot zijn kennis en kunde in te zetten in het begeleiden van mensen die geconfronteerd worden met verlies.

Een passende naam, logo en huisstijl voor het bedrijf van Paul

Als je een bedrijf start komen er een hoop dingen op je af. Paul had een bedrijfsnaam bedacht en kwam bij Merkmotief om een logo en website te laten ontwerpen.

De voorgestelde naam werd kritisch bekeken en meteen werd de vraag gesteld of dit wel paste en onderscheidend genoeg was. Daarna was het raak met de door Merkmotief voorgestelde naamswijziging en bijbehorende beeldmerk.

De naam ‘Insensu’ hint naar termen als ‘invoelen’ en zintuigelijkheid, kernbegrippen die dicht bij Paul en zijn benadering staan. Het typografische logo laat subtiel zien wat er niet meer is. Bij verlies blijven indrukken en gedachten achter. Zo blijft er ook in het logo iets achter.

De website van Insensu is sfeervol en toegankelijk

Het logo met de huisstijl is doorgevoerd in een website die Paul in staat stelt om met het grootste gemak te bloggen. Hiermee blijft hij constant werken aan het communiceren van zijn bedrijf en merk aan zijn doelgroepen. Met het CMS dat Merkmotief biedt, wordt hij in staat gesteld om makkelijk de inhoud te beheren en de SEO te optimaliseren.

De website kun je bekijken op insensu.nl

Logo Insensu
Visitekaartjes
Website desktop
Website mobile
No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Neem even contact op!

Over je merknaam voor je bedrijf moet je goed nadenken. Dus laat je even adviseren als je net start. Een goed begin is het halve werk, niet?

Let's talk!