Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
Schuren Uitvaartzorg

Werk van Merkmotief

Een merkpositionering die uit het hart komt

Schuren Uitvaartzorg

Met de nieuwe methodiek voor merkpositioneren van Merkmotief, werd de nieuwe identiteit van Uitvaartzorg Linne ontwikkeld.

Een merkpositionering die uit het hart komt

Uitvaartzorg Linne is een uitvaartonderneming in Midden-Limburg die bekend staat als een uitvaartverzorger die dicht bij de mensen staat. Niet alles hoeft er volgens het boekje te gaan. De medewerkers staan altijd klaar. Nabestaanden ervaren oprechtheid en gedrevenheid, want Uitvaartzorg Linne wil echt iets voor de mensen kunnen betekenen.

Met de overname van het bedrijf door een nieuwe generatie, zijn nieuwe inzichten en ambities boven komen drijven. Hierdoor ontstond de behoefte om de organisatie overtuigend te positioneren en een duidelijke focus te ontwikkelen. Bij deze positionering was ook een naamswijziging gewenst. Dit werd Schuren Uitvaartzorg, de familienaam die een link had met het verleden.

Van merkbelofte tot creatieve communicatie

Er zijn veel manieren om te positioneren. Het aanbod van workshops en brainstormsessies is groot. Het resultaat blijft echter vaak oppervlakkig. Merkmotief pakt een positionering graag grondig aan. Diepgaande workshop-sessies met het team van de opdrachtgever die to-the-point zijn. Eerst individueel online, daarna samen op locatie. De input wordt gevolgd door een heldere analyse en messcherpe conclusie.

En daar blijft het niet bij. De theorie en de bevindingen krijgen meteen een creatieve vertaling naar de praktijk. Dan wordt de stip op de horizon opeens een stuk concreter.

Ook Schuren Uitvaartzorg kreeg die stip. Een duidelijke merkbelofte, een overtuigende elevator-pitch en cornerstones voor de communicatie. En dat alles doorvertaald in een nieuwe identiteit in woord en beeld.

Uitvaartzorg uit het hart

Betrokkenheid en ‘zorgen uit handen nemen’ zijn eigenschappen die je van uitvaartondernemingen mag verwachten. Maar positioneren betekent dat je als organisatie op zoek gaat naar je ‘-ste’. Wat zoveel betekent als: waar ben je nou het beste in, wat kun je super-goed? En hoe kun je je daarmee onderscheiden? Schuren Uitvaartzorg regelt een uitvaart tot in de puntjes. De hang naar perfectie, het echt goed willen doen, is een van de kerncompententies van Schuren. Maar Schuren Uitvaartzorg gaat verder. Schuren Uitvaartzorg biedt oprechte zorg vanuit het hart en wensen vanuit het hart worden begrepen. Dit maakt dat een afscheid verzorgd door Schuren echt bijzonder.

Met frisse energie is Schuren Uitvaartzorg intussen de markt op gegaan. Van correspondentie en catalogi tot de website, in de nieuwe huisstijl wordt op alle vlakken de nieuwe positionering uitgedragen.

Schuren Uitvaartzorg buitenbord
Schuren Uitvaartzorg website desktop
Schuren Uitvaartzorg website mobiel
Schuren Uitvaartzorg catalogi
Schuren Uitvaartzorg catalogi spread
Schuren Uitvaartzorg Catalogi spread
Schuren Uitvaartzorg rollup banner
Schuren Uitvaartzorg visitekaartje
Schuren Uitvaartzorg advertentie
No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Is jouw merk toe aan een messcherpe positionering?

Ik wil een scherp merk!