Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
Dance Studio 5678

Werk van Merkmotief

Huisstijl en website voor Dance Studio 5678

Dance Studio 5678

Dance Studio 5678 danst er al een paar jaar flink op los. Nadine Sampers, eigenaresse wordt al die tijd ondersteund in haar communicatie met posters, banners, Instagram-posts en sinds kort ook een nieuwe website.

Het begon met een logo…

Merkmotief is gewend om net even wat dieper na te denken als iemand vraagt om een mooi logo te maken. Er werd wel even raar gekeken naar de naam: vijfduizend zeshonderd achtenzeventig?! Toen het kwartje viel werd duidelijk dat ‘vijf zes zeven acht’ wordt geroepen om met z’n allen tegelijk in het ritme te vallen. OK, geen danser dus. Maar het logo heeft wel ritme en kan als vignet zo’n beetje overal op geplakt worden.

Het bouwen van de website

Net zoals het printwerk en andere uitingen is de beeldtaal is fris en open, altijd met een eye-catcher. En ook de site moest net even anders worden. Niet dat het al eerder eens geprobeerd was, maar dat was toch een beetje 13-in-een-dozijn-website. En Nadine moest de site natuurlijk ook zelf makkelijk kunnen onderhouden. En vooral ook leuke foto-albums kunnen toevoegen.

Merkmotief zorgt voor snel werkende websites

Bij het bouwen van de website houdt Merkmotief steeds de vinger aan de pols. Regelmatig worden prestaties, toegankelijkheid en SEO doorgemeten en bijgewerkt. Soms vindt de rapportage de kleurcontrasten wat aan de lage kant, maar er bestaat ook nog zoiets als creativiteit en gezond verstand bij het maken van websites. De pagespeed insights van Google staan allemaal hoog in het groen (tussen de 90 en 100), dus het kan best! Overigens is dit een inspanning van Merkmotief én opdrachtgever. Met SEO en web-optimale afbeeldingen moet je als beheerder en eigenaar van een website actief aan de slag!

Een site die converteert

Hoewel Merkmotief van mening is dat een goede site begint met toegankelijk en informatief te zijn, is het natuurlijk zeker fijn als er nog meer actie is. Bij de site van Dance Studio 5678 is dat zeker het geval. Bezoekers vullen de call-to-actions in en de aanvragen worden steeds talrijker.

Nadine kan mooi blijven doorbouwen aan haar dansschool, met een steuntje in de rug van Merkmotief!

De site kun je bekijken op www.dancestudio5678.nl

Poster
Instragram post
Website
Instragram post
Flyer
Website mobile
Poster
No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Op zoek naar een logo en meer?

Hierrr moet je zijn!

Bel me!