Merkmotief voorziet deze site van cookies zodat-ie nog beter gemaakt kan worden maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het cookie beleid. Bekijk het ​​privacybeleid voor meer informatie over privacy.
X
Home
>
Werk
>
V&V Makelaars

Werk van Merkmotief

Identity en website voor V&V

V&V Makelaars

V&V Makelaars is een nieuw makelaarskantoor in Roermond eo. Daarnaast beheren ze vastgoed en ondersteunen ze VvE's. Voor dit gedreven en enthousiaste team ontwikkelde Merkmotief de visuele identiteit en de website.

Onderscheidend vermogen

Makelaars… Die moeten in de picture staan, want er moeten huizen verkocht worden! En V&V heeft een duidelijke visie hoe ze dat voor hun klanten doen. Er moest een onderscheidende huisstijl komen die zich staande zou houden tussen al het andere visuele makelaars-geweld. En eentje die toch niet schreeuwerig is. Met een uitgekiende kleurcombinatie wordt aandacht getrokken en balans gehouden. De letter ‘V’ is van zichzelf al een krachtige en onderscheidende vorm. Hier wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Maar wel met twee letters V die een eigen karakter hebben, net zoals de eigenaren!

Custom-made website

Veel makelaars in Nederland werken met een CRM-pakket waarbij ook website-templates aangeboden worden. Gevolg: negen van de tien makelaars-websites lijken ontzettend op elkaar. Maar dat kan ook anders. Het CRM-pakket biedt ook de mogelijk om met een API-koppeling het CRM te synchroniseren met de custom-made website. Merkmotief ontwierp en bouwde de website en zorgde ervoor dat CRM en website tot in detail gekoppeld zijn. Dan heb je als makelaar ook met je website onderscheidend vermogen!

De website bekijk je hier

Website V&V Makelaars op laptop
Website V&V Makelaars op iPhone
Loog V&V Makelaars op muur
Visitekaartjes V&V Makelaars
V&V Makelaars autobelettering
V&V Makelaars Paasboodschap op Instagram
V&V Makelaars omslagmap
No items found.

Weten wat Merkmotief voor jouw merk kan betekenen?

Huisstijl en website naadloos op elkaar laten aansluiten?

Dan zit je goed bij Merkmotief! Van de kern van het merk tot de website en alles wat erbij hoort.

Ik wil meer weten!